Monday, May 20, 2013

Large wood box to give away

Assalamualaikum dan selamat sejahtera,
Kotak ini besar. Boleh juga lah nak buat keranda :) Papannya tebal. Ukurannya ~ 2.5' X 2.5' X 5'.Mr Chef ambil dari tempat kerjanya. Baru-baru ini saya terjumpa sekumpulan anai-anai di Petak Hijau. Jadi saya bercadang tidak akan menggunakan kotak kayu ini untuk menanam pokok. Jadi, kepada sesiapa yang berminat, bolehlah datang ambil kotak kayu ini di rumah saya. Ia percuma sahaja. Tetapi perlu datang dengan kereta pick up atau lori kecil. Boleh hubungi saya terus di zamzurina@gmail.com.




11 comments:

  1. Mmmm nak booking boleh ;)? Angkat tangan dulu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. reserved for you Diana.

      Delete
    2. tgh membayangkan diana tgh lompat bintang :)

      Delete
  2. nmpknyer GA ni diana yg dapat...tahniah2 hehehe

    ReplyDelete
  3. Memang sesuai untuk Diana, she have a big place! happy for u! hehe

    ReplyDelete
  4. Salam Awin,

    Memang sesuailah tu dengan Diana, tentu adalah projek dia - planter box??

    ReplyDelete
    Replies
    1. mungkin juga mak aji. adalah tu project dia. box ni mmg besar and hard wood. let go for good :)

      Delete
  5. Salam Awin; very nice profile image, plus one more..keep calm, be happy and productive..baru ngam dengan gardeners like us kan?

    ReplyDelete